Sidste nyt om UpArt Festival:

Aflysning af UpArt Festival 2019:

7/5-19: UpArt Festivals bestyrelse har desværre set sig nødsaget til at aflyse dette års festival, på grund af manglende tilslutning til bestyrelsen.

Men der planlægges allerede et brag af et comeback i 2020! – Følg med her på siden, på Facebook eller Instagram for nærmere information.

 

Nye bestyrelsesmedlemmer efter ekstraordinær generalforsamling:

28/2-19: UpArt Festival har haft ekstraordinær generalforsamling for at forøge bestyrelsen. Vi er så heldige at kunne byde velkommen til hele tre nye medlemmer:

Ole Kragh

Nis Jarl Dølsted

Sanne Ystrøm (suppleant)

Vi glæder os til at planlægge og fuldføre mange fantastiske festivaler sammen med jer – velkommen til!

 

Invitation til evaluering og hygge for UpArt’s frivillige:

14/6-18:

 

Tak for i år:

3/2-18: Tak til alle gæster, frivillige, sponsorer, kunstnere og bestyrelsen, for endnu en vellykket UpArt Festival. Vi kunne ikke have været mere heldige med vejret og både kunstnere og værksteder var prikken over i’et. Der var nye tiltag i år; salg af pandekager, med blandt andet nyslynget honning og chili con carne – og endda happy hour i ølvognen.

Tusind tak for i år allesammen – vi vender stærkt tilbage næste år ved samme tid.

Hold øje her på hjemmesiden, på Facebook og på Instagram for billeder og minder fra UpArt Festival 2018 og nyheder om UpArt Festival 2019.

HAPPY HOUR:

2/6-18: Godt nyt til alle som besøger UpArt i aften: Happy hour fra kl 20-20.30.
Køb 2 øl betal for en: 30,- kr
Køb 2 vin betal for en: 25,- kr

Så er det i dag:

2/6-18: Fra kl. 12-23 kan du og alle dem du kender komme forbi og nyde musik og kreative værksteder i det skønne danske sommervejr. Husk at vi sælger mad og drikke på pladsen – vi glæder os til at ser jer!

Kreative workshops:

8/5-18: Børn og voksne kan igen i år komme forbi i Lunden og deltage i kreative åbne værksteder. I år har vi to:

Skulptur workshop: Find balancen! Vi maler og bygger stående, hængende og liggende skulpturer.

Tryk workshop: Elsker du at lege med farver ? Så kom til en workshop med højtryk. Med fantasi, farver og ting fra naturens spisekammer, laver vi tryk.

Mol for millioner:

8/5-18: Mol for Millioner vender tilbage til Faxe Ladeplads efter et par års pause.

Igen stiller Mol for Millioner op med de bedste sange fra et stort katalog. Sangene er fra perioden 1974 til 2018 – en eventyrlig og imponerende fortælling.

Mol for Millioner er mere aktuelle end nogensinde, med sange om liv og død, sange om håb, gråd og latter, flyskræk, bankrøvere, krig og fred, de store spørgsmål og de små!

De Onde kommer til Faxe Ladeplads!:

30/4-18: De Onde er et splinternyt børneorkester, der, som navnet antyder, er onde!

Glæd jer til en ond energifyldt koncert, der kan få selv de sødeste små englebørn til at hoppe med på den onde bølge.

Kom gerne udklædte, som de ondeste skurke og helte I kan finde på og syng med på de onde sange.

Muhahahahahahaha…

Guldimund og Kerteminde Musikskole:

19/4-18: Så har vi flere spændende kunstnere klar til jer.

Guldimund, som den 27-årige sangskriver, bassist og familiefar, Asger Nordtorp Pedersen kalder sig på scenen, kommer med sit orkester og leverer en uforudsigelig, udfordrende, rørende og dansabel koncert, der både taler til hjerte, hjerne og krop.

JOFL er et band fra Kerteminde Musik og Kulturskole. Bandet består af 4 talentfulde og engagerede børn, der alle går i 4.A på Hindsholmskolen. Bandet vil spille kopier af kendte numre, og foreløbig et eget nummer.

De Seje Børn Spiller, består af en flok børn fra 2.klasse på Hindsholmskolen. De har, i deres første sæson som musikelever, opøvet et repertoire på hele 4 numre som de har lært i løbet af deres første sæson i musikskolen, så glæd jer, de er gode og søde.

Intim-koncert med Tomas Zawadzki:

6/4-18: De første navne til årets festival begynder så småt at være på plads. Vi vil hermed gerne præsentere en af årets kunstnere – Tomas Zawadzki: Hvis du synes Tomas virker bekendt, kan vi fortælle at han dagligt slår sine folder lokalt i Faxe Ladeplads og omegn og at han da også kunne nydes på skærmen i årets X-factor på DR1. NAKED SONGS” er en intim-koncert med sanger og sangskriver Tomas Zawadzki. Sange, der alle på hver sin unikke måde afslører, at det, der føles allermest personligt og sandt for mig, er intimt i forbindelse med det, der er allermest personligt og sandt for dig.

Kom og hør musik og fortælling, der åbner døre, som ikke så let lader sig lukke igen..

Læs mere på: https://www.tomaszawadzki.dk/naked-songs/

UpArt Festival 2018:

1/3-18: UpArt Festival 2018 finder sted i Lunden i Faxe Ladeplads d. 2/6-2018 – hold øje med hjemmesiden og med Facebooksiden for flere informationer.

UpArt Festival har fået en ny hjemmeside:

1/3-18: Velkommen til UpArt Festivals nye hjemmeside. Her vil du kunne holde dig orienteret om tidligere festivaler og finde nyt om årets festival. Du vil også kunne finde informationer om de frivillige i UpArt Festival, og om foreningens formål og vedtægter. Siden afløser den tidligere side: upart.nu.

OBS! Siden er stadig under løbende opbygning.